Home » Ansigtsmaling, Video

Haloween makeup tutorial

15 august 2012 No Comment

Vi har fastelavn og amerikanerne har Haloween. Og nogle herhjemme fejrer også Haloween, der måske funger lidt på samme måde. Men med Haloween er der en anden dimension: Det skal være uhyggeligt. Det forventer vi ikke af fastelavnskostumerne. De kan lige så godt være søde, sjove eller fjollede..

Og uhygge laves næsten bedst, hvis man bruger make-up eller ansigtsmaling under en eller anden form. Ansigtet er vigtigt hvis man skal lave et uhyggeligt look.Det giver langt mere end at bruge uhyggelige masker. For det er et rigtigt, levende ansigt – en uhyggeligt levende ansigt.

Denne video om ansigtsmaling fandt jeg på YouTube. Og den er lige netop en anvisning i, hvordan man laver uhyggelig ansigtsmaling. Her er det en klovn, der bliver malet, men det er på ingen måde en hverken sød eller sjov klovn. Faktisk hedder videoen “Killer Clown make-up tutorial:

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.