Kostumer til små børn

Ansigtsmaling, Video »

[ 15 aug 2012 | No Comment ]
killerclown

Vi har fastelavn og amerikanerne har Haloween. Og nogle herhjemme fejrer også Haloween, der måske funger lidt på samme måde. Men med Haloween er der en anden dimension: Det skal være uhyggeligt. Det forventer vi ikke af fastelavnskostumerne. De kan lige så godt være søde, sjove eller fjollede..
Og uhygge laves næsten bedst, hvis man bruger make-up eller ansigtsmaling under en eller anden form. Ansigtet er vigtigt hvis man skal lave et uhyggeligt look.Det giver langt mere end at bruge uhyggelige masker. For det er et rigtigt, levende ansigt – en …

Billige fastelavnskostumer, Kostume inspiration, Tilbehør til kostumer »

[ 7 maj 2012 | No Comment ]
kokkehue-lav-selv

En kokkehue – hvordan er det nu lige den ser ud? Og hvordan kan den laves – ikke mindst. Faktisk fik jeg opgaven til en, der gerne vil have en kokkehue til udklædning af sin lille søn. Og man tænker måske lidt “Hvor svært kan det være” – uden helt at vide hvordan opgaven skal gribes an?
En kokkehue til den lille kok
Udover at det naturligvis skal ligne en kokkehue, var der en vis mening i, at kokkehuen var justerbar – så man ikke så let vokser fra den. I sådan …

Billige fastelavnskostumer, Fastelavn er mit navn, Genbrugskostumer, Gør det selv »

[ 4 mar 2012 | No Comment ]
prinsesse-kostume

Prinsessekostumet er en klassiker. Hver fastelavn – og iøvrigt mange andre tidspunkter – klæder mange små piger sig ud som prinsesser. Men det behøver langtfra at være de færdige prinsessekostumer, som man kan købe alle vegne. Vi kan vel ikke have, at alle de små prinsesser bliver ens?
Gør det selv prinsessekostume…
…må da være sagen? ofte kan det laves af aflagt tøj, altså meget billigt. Og så skal man ikke glemme, at det bliver et helt personligt kostume. Prinsessetemaet har et utal af variationer…
Prinsessekostumet i denne video, som er lavet af …

Fastelavnskostume ideer, Gør det selv, Tilbehør til kostumer, Video »

[ 4 mar 2012 | No Comment ]
Lav en falsk piercing til dit kostume

Skal du klædes ud som punker? Det kan blive et rigtigt fedt kostume, for der er mange muligheder. Punkeren kan falde falde ud på mange måder. Der er mange variationer. Og iøvrigt mange muligheder for at omdanne sit aflagte tøj til et kostume! Og der bliver ikke et kostume magen til dit. Elsker du at klæde dig ud, må du næsten prøve at klæde dig ud som punker på et eller andet tidspunkt!
En punker ude piercing?
Nej, vel? Og har man ingen i forvejen, er dette næppe den bedste anledning? Nå …

Fastelavnskostume ideer, Fastelavnskostumer, Gør det selv »

[ 19 feb 2012 | No Comment ]
hoene

Nej, ikke en kylling men en høne! Og slet ikke den Kylling, som så mange unger klæder sig ud som! Det er måske ikke det mest oplagte kostume – i hvert fald ikke før du har set dette billede, som jeg fandt på Pinterest!
Det er et rigtigt sødt kostume – en sød lille høne! Som bliver fuldendt af “hønsefødderne! – i form af handsker. Lidt ligesom man ser det brugt, når man skal klæde sig ud som abe.
Ideen er oprindeligt fra Marthastewart.com, hvor den er “pinnet” videre til Pinterest. Hvis …

Ansigtsmaling, Fastelavnskostume ideer, Genbrugskostumer, Gør det selv, Kostumer til voksne »

[ 19 feb 2012 | No Comment ]
zombie-makeup

En zombie! Elsker du uhyggelige kostumer? Er du mere til monstre end til de traditionelle kostumer. Zombie-kostumer er ikke det, man ser mest af på markedet – og da slet ikke til fastelavn! Men det bedste er vel også det, du selv kan lave.
Zombie-kostume tutorial
Jeg har fundet en lille video på Youtube, der netop handler om, hvordan man transformerer sig til en zombie. Det er med tøj, “make-up” og det hele. Et langt stykke af vejen, kan du lave en zombie af ting du allerede har i huset. Videoen er …